2 hole: Nadvláda

Karta říká, že se snažíme něco přeprat. Může to být zápas s vnějšími okolnostmi, ale stejně tak se může jednat o boj, který svádíme uvnitř sebe. Obě protistrany tlačí až jim pomyslně naskakuje žíla na čele. Trochu jako souboj v páce. Je to náročné a vysilující, třebaže navenek nemusí být žádné drama zřetelné.

Je nejvyšší čas změnit v takovém souboji taktiku. Tvrdohlavé přetlačování vůbec nikam nevede. Buď se můžeme pokusit znesvářené strany usmířit – třeba přes nějaký citlivě vyvážený kompromis. A nebo spolknout hrdost a hodit ručník do ringu, protože určitě existuje spousta zajímavějších věcí, do kterých se dá ušetřená energie smysluplně investovat. V obou případech je dobré začít tím, že si od ringu uděláme zdravý odstup.

Všechno za čím se ženeme, oč usilujeme, nebo s čím se pereme, si tento týden zaslouží malou přestávku k aktualizaci cílů i metod. Ideálně v úplně jiné energii než ve které se ke svým cílům řítíme teď. Mimo standardní prostředí dostaneme novou perspektivou a snáze uvidíme další možnosti a příležitosti.

Karta byla vytažena z tarotové sady Crowley dne 6.10.2019 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Crystal visions, Old path a Whimsical.

Napsat komentář