Princezna mečů

karta týdne od 4. 7. 2022

Princezna mečů má ostříží zrak a sbírá informace o sto šest. Ne že by je dokázala pokaždé efektivně využít. Karta proto radí posouvat se jen zvolna a z informací vybírat jen užitečné pro teď a tady.

Mějme se na pozoru, pokud někdo příliš nebo podezřele dobře řeční. V záplavě logických argumentů může být ukryt nebezpečný háček. Smlouvy k podpisu je v tomto týdnu lepší číst několikrát. Naopak zaručeně pravdivé klepy berme s velikou rezervou a nenechme se jimi stresovat.

Princezna mečů bývá rebelka a ráda vzdoruje proti zaběhaným pořádkům. Možná i my dostaneme příležitost k rebelii nebo inspiraci ke změně toho, co se roky zdálo neměnné. Vnímat příchozí impulsy je důležité. Ideální je všechny si podrobně poznamenat, ale vlastní realizaci neuspěchat, protože následující týdny přinesou k nápadu nový a bytelnější rozměr. Princezna mečů jen prorazí tmu, bez čehož by se to nové nemělo kde uchytit.

Vzdušná princezna se pohybuje tryskem v levé hemisféře a může ji nadměrně vyčerpávat. Nepomůžeme si ani čtením, koukáním na televizi nebo klábosením s přáteli. Zkusme si dopřát kompenzaci jakoukoli činností, kde můžeme vypnout hlavu – fyzickou aktivitou všeho druhu, poslechem a provozováním hudby, malováním, relaxační koupelí nebo prostě čuměním do blba. Mysl si po té vší námaze potřebuje odpočinout.

Kartu jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 4. 7. 2022 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Zlatého úsvitu, Gill a Röhrig.

Napsat komentář