4 meče: Kompromis

karta týdne od 6.5.2024

4 meče přinášejí vlnu kompromisu se vším, co k tomu patří. Nedosáhneme na své ambice, ale ubráníme území před nepřítelem. Nadcházející týden bude ve znamení ochrany a hájení vlastních zájmů, výzvou bude případná nebezpečí včas detekovat. Ani zdaleka nebudou všechna zjevná, velká část parazitujících energií může přijít v převleku za super kamaráda. 

4 meče varují, abychom nepříjemné situace nehrotili. Máme trénovat obranu, která bude stejnou měrou diplomatická jako účinná. Asertivní. Sarkasmus a jedovaté emoce se nám dvojnásob vrátí, proto je lepší udržet je tento týden na uzdě. Vztekat se můžeme doma do polštáře a plánovat další postup na dobu s průbojnější energetickou konstelací. 

4 meče pomáhají přijmout, co nemůžeme změnit. Jejich smířlivá energie může být nástrojem, skrze který změníme postoj k situacím, které ničí naše ego. Často i dlouhé roky. Pochopitelně se to nestane samo, bez našeho přičinění. Kdo chce ve vlastním zájmu k nějakému smíření dojít, teď najde tu nejlepší a nejkratší cestu.

4 meče hojí staré rány, protože do nich přestávají sypat sůl. Jejich klid neznamená nečinnost, ale tiché a vytrvalé úsilí o mír a uzdravení. Že u toho netroubí fanfáry ještě neznamená, že neprobíhá žádná aktivita. Tenhle neviditelný druh aktivity bez nároku na potlesk a bez pocitu zneuznání si máme v týdnu vyzkoušet. 

4 meče jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 6.5.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Sidhe, Dreaming way a Swedish witch.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!

Ivana

Napsat komentář