5 holí: Spor

karta týdne od 29. 4. 2024

5 holí naznačuje spor, konfrontaci nebo vyhrocení dlouhé zákopové války. Pochopitelně může jít o divokou výměnu názorů, ale karta většinou popisuje mocenské přetlačování za použití malého množství slov. Případně budou slova jen bezobsažnou kulisou, zatímco podstata sporu poteče jako žhavá láva pod nimi. 

Důležitou výzvou týdne je udržet vnitřní integritu a nenechat se odvést zástupnými problémy na cizí hřiště. Naše ego se bude cítit ohrožené a kvůli jeho přecitlivělosti se můžeme ocitnout uprostřed debat, které bychom normálně vůbec nevedli. Žabomyší války mohou vypuknout kvůli nepodstatné blbosti a proto je důležité dávat egu pocit bezpečí navzdory vnějším podnětům. 

Doplňková karta doporučuje vizualizovat vnitřní svět jako kvetoucí zahradu, která se rychle vzpamatuje z případného nájezdu vandalů a obnoví svůj přirozený růst. Jakkoli je naše ego zranitelné a jeho pocit ohrožení má své historické spouštěče, zbytek osobnosti bývá silnější nebo odolnější. Každý máme svůj vlastní druh síly a z toho pramenící postupy. Kdyby nic jiného, tenhle týden je velkou příležitostí osahat a přesně pojmenovat momenty, které činí naše ego zraněné a vybičované k obraně. 

5 holí nás často staví do situací, které považujeme nad své síly nebo možnosti. Něco nebo někdo se jeví větší a silnější, a s různou intenzitou nás dožene něco jako předzkoušková nervozita. Nemá smysl konfrontaci oddalovat, lepší je zhluboka se nadechnout a s důvěrou ve vlastní životaschopnost projít skrz. Než se utěšovat tím, že všechno dobře dopadne, je lepší věřit sobě, že ať to dopadne jakkoli, já se s tím vyrovnám a s výsledkem naložím, jak nejlépe dokážu. Drobná změna formulace nás vymaňuje z odevzdané bezmoci a vrací ke kormidlu. 

5 holí jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 29.4.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Swedish witch, Mýtický a Sidhe.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!

Ivana

Napsat komentář