4 hole

karta týdne od 22. 4. 2024

4 hole ukazují, že některé záblesky minulého týdne zakořenily a můžeme čekat první malé výsledky. Úplný potenciál ještě nemusí být zřejmý, ale máme se od čeho odpíchnout a hlavně se posunout o kus dál. Důležitou výzvou karty je pracovat s dílčím výsledkem (i kdyby se zdál miniaturní) a nezačínat znovu od nuly. 4 hole si můžete představit jako ranou fázi těhotenství. Nedává smysl usilovat o další početí, praktičtější je přesunout pozornost k péči o stvořený plod. 

Potíž je v tom, že v reálném životě existenci dílčích výsledků často zpochybňujeme a chceme je mít větší a průkaznější než mohou být. Nevědomky tak prvotní růst sabotujeme a mentálně sami sebe oslabujeme.  

4 hole učí radosti z malých cílů, jejichž pásku jsme na své cestě protnuli. Každý z těch milníků si zaslouží oslavu, protože každý z nich formoval to, kým jsme dnes. Karta nás obecně vede k vděku za to, čemu jsme sebrali hodnotu, protože to považujeme za samozřejmost. Upřímně prožít radost z toho, že vidím, dýchám nebo chodím, vůbec není málo.

Dalším aspektem karty je přijmout různorodost a opozici jako nezbytnou součást života. Dostaneme příležitost si pár osobních protikladů osahat i s lichou nadějí, že zmizí z našeho života. Najít kompromis s lidmi, se kterými nesouhlasíme a neztratit při tom vlastní identitu je vlajková loď drobností, o které budeme v týdnu zakopávat. 

4 hole jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 22.4.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Steampunk, Swedish witch a Greenwood.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!

Ivana

Napsat komentář