Eso holí

karta týdne od 15. 4. 2024

Eso holí zvěstuje příchod nové energie a touhy vzplanout pro nějakou výzvu. Karta mluví o neposednosti, se kterou nás pravidelné rutiny budou obtěžovat. Pokud tyhle nenechavé ohníčky nezaměstnáme smysluplně, vezmou na sebe převlek škodolibých skřítků a budou páchat drobné zlomyslnosti, aby se ta všední rutina něčím rozbila.  

K výzvám týdne patří nejen zkrocení vlastních skřítků a nalezení konstruktivní činnosti pro jejich přehršel energie, ale i způsob, jakým budeme čelit nástrahám zvenku. Divoké jiskry budou poletovat ve vzduchu a požár konfliktu se rychle rozhoří, pokud nás nevhodná poznámka zraní či urazí. Zkusme být trochu víc splachovací a nebrat si blbé kecy příliš osobně, tenhle týden by nás to zbytečně semlelo. 

Většina výbušnin je navíc odpadem, který někdo odložil ne proto, aby ublížil, ale aby se sám z toho energetického víru nezbláznil. 

Nejlepší radou je převést všechnu tu bublající energii do tvořivé činnosti. Popustit uzdu nápadům, které jsme uvěznili v šuplíku “nerealistické”. Teď je čas na experimenty a drobná dobrodružství. I kdyby jen proto, abychom později nelitovali, že jsme je nevyzkoušeli. Můžeme z nich vytěžit víc, než rozumná část odhaduje. A může to být úplně něco jiného, než v co uvnitř doufáme. Eso holí doporučuje mít hlavu otevřenou a vrhnout se do všeho, co máme chuť vyzkoušet, i kdybychom na to nikdy předtím nepomysleli. 

Eso holí jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 15.4.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Old path, Sidhe a Kosmický.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!

Ivana

Napsat komentář